Es jutja a una organització d’explotació sexual que va ser desarticulada a Xàtiva, Torrent i València

En l’Audiència Provincial de València, en la Secció Segona, es jutjarà aquest dijous a set homes i tres dones acusats de forma part d’una organització criminal dedicada al tràfic de dones amb finalitats d’explotació sexual i que va ser desarticulada a la fi de 2019 a València, Torrent i Xàtiva.

La Fiscalia sosté que diversos dels acusats van captar a Romania, el seu país d’origen, a una víctima, que té la condició de testimoni protegit en aquesta causa, per a obligar-la a exercir la prostitució a Espanya.

Així mateix, un d’ells, presumptament, la va violar en una habitació d’hotel sota l’amenaça de matar-la a ella o als seus familiars.

El grup també controlava i coaccionava segons l’acusació a altres dones que es prostituïen en diverses vies de servei i carreteres de la província de València.

El Ministeri Públic sol·licita per als acusats per aquests fets penes que van des d’un any i mig als 26 anys de presó per delictes de tràfic d’éssers humans amb finalitats d’explotació sexual comesa per una organització, prostitució coactiva o explotació de la prostitució, agressió sexual, blanqueig de capitals, coaccions o falsedat documental.

No hay comentarios

Dejar respuesta