Emoció i sentiment en el Comiat de Laura i Carmen, Falleres Majors de 2019

El Gran Teatre de Xàtiva va acollir el passat dissabte el comiat oficial a les Falleres Majors de Xàtiva 2019, Laura Martí i Carmen Pavia, i les seues corts d’honor. L’acte va comptar amb lassistència de l’alcalde i president nat de la Junta Local Fallera (JLF), Roger Cerdà, la regidora de Falles, María Beltran, el president de la JLF, Jesús González, i alguns membres del govern local.

IMG_5553L’acte va començar amb un a propòsit, interpretat per Aiguamar teatre amb el seu espectacle «Tri Faraona» interpretat per, Sergio Bono, Carlos Flores i Mariano Lloret.

Seguidament es va procedir a l’acte protocol·lari amb les Falleres Majors, que van poder recordar amb un vídeo d’imatges, un any màgic i especial com a falleres majors que de segur no oblidaran mai. Les comissions falleres de la ciutat acompanyaren a les Falleres Majors en aquest acte que posa fi a l’any que han viscut.

IMG_5601Tant Laura com Carmen van tenir paraules d’agraïment per a les diferents comissions de la ciutat per obrir els seus casals i per a la Junta Local Fallera pel gran recolzament que han rebut en aquest any tan especial. A més, van fer extensius els seus agraïments, als pares i mares de les dames i els acompanyats així com a les persones que ja no estan entre nosaltres i a totes les persones que han compartit amb elles tots els bons moments.

IMG_5770Per la seua banda, el german de la Laura, i el pare de Carmen, varen exercir de mantenidores de l’acte i la presentadora va ser Marta Diaz Martinez. L’alcalde i el president de la JLF van dedicar paraules d’afecte i reconeixement per a ambdues joves.

[g-gallery gid=»55266″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × tres =