Els Veïns del Casc antic de Xàtiva convoquen una nova concentració a les portes de l’Ajuntament

Article d’opinió: Plataforma de veïns del barri antic de Xàtiva

La Plataforma de veïns del barri antic de Xàtiva ”Casc Antic Digne I Viu”, ha convocat a tota la ciutadania de Xàtiva, dissabte que ve dia 29 d’abril a les 10.00 hrs, a una CONCENTRACIÓ a les portes de l’Ajuntament de la nostra ciutat, coincidint amb l’últim Plenari abans de les eleccions municipals.
Serà un acte de protesta per la política del Govern municipal en relació amb la xarxa de distribució d’aigües i una exigència al nou Govern municipal que isca en les pròximes eleccions del mes de maig.
Exigim un Pla de renovació integral de la xarxa de distribució d’aigües potables que substituïsca totes les conduccions de fibrociment i plom que provoquen que l’aigua de les nostres aixetes tinga concentracions diverses d’amiant i plom, substàncies tòxiques per a la nostra salut.
Exigim del nostre govern municipal una actitud de respecte per l’aigua ja que sabent que perdem 4 milions de metres cúbics d’aigua a l’any (dades de la Sindicatura de comptes) roman impassible sense actuar sobre aquest tema.
Exigim una actuació política valenta que defense el nostre patrimoni familiar i històric municipal de la degradació provocada per les humitats, filtracions i inundacions puntuals que pateixen les nostres cases.
Entenem que aquest és un greu problema, com tants uns altres, que afecta a tota la nostra ciutat i que hem de compartir entre tots i totes l’exigència de la seua solució.

No hay comentarios

Dejar respuesta