Cap de setmana prolífic de carreres importants per al Club KM3 Xàtiva

El dissabte se celebrava la carrera degana de Trail a la Comunitat Valenciana, 24 edicions porten realitzades de la Penyagolosa Trail, que se celebra a Castelló, carrera que s’inicia en les pistes esportives de la Universitat Jaume I, finalitzant a Sant Joan del Penyagolosa i on es van congregar més de 2500 corredors.
Dues modalitats per davant, la prova regna, la CSP amb 106k i 5600 metres positius acumulats, i la MIM de 60k i 3300 metres positius. El Club va estar representat pels companyis en cadascuna d’elles.
En la CSP Juan José Aliques va ser amb la idea d’aconseguir el seu objectiu de rebaixar el seu temps en les anteriors participacions, des de l’inici de la carrera es va unir a un grup arribant que portava un ritme alegre on se sentia còmode que li va permetre arribar amb forces a Xodos, moment clau de carrera, per a enfilar els últims 16 km i arribar a Sant Joan de Penyagolosa en 15 h 26 minuts aconseguint millorar marca en aquesta exigent carrera.

Mentre en la MIM, Javier Pérez es disposava a lluitar contra si mateix per a millorar respecte a l’última participació, amb un ritme ràpid i controlat des de l’eixida arribava a meta en un temps de 9 h 21 minuts, rebaixant el seu temps en 3 h 27 minuts.
El diumenge es van traslladar fins a la capital el grup més nombrós del Club, un total de 8 corredors van anar a conquistar els carrers de Madrid, disputant la Zurich Rock’n Roll Running Sèries Madrid, on 5 membres del club van participar en la prova de la Mitja Marató i els altres 3 en la distància regna dels 42 km.

A les 9 del matí es va iniciar la prova des de la plaça Gregorio Marañon de la Castellana, on Jose Manuel Neira, Susana Ten, Carles Torregrosa, Juanvi Descals i Pablo Guinart, aquest últim millorant la seua marca personal per a deixar-la en 1,33:28, van prendre part en la prova de 21km el traçat de la qual discorria al costat de la prova regna fins a l’arribada a l’emblemàtica Porta del Sol, servint de bifurcació als camins dels participants de la mitja marató i la marató.

Els aspirants a véncer a Filípides, Javi Blach, Patri Quiles i Rafa Gil es van enfrontar als 42.195 metres aconseguint arribar a la meta malgrat els problemes estomacals que va patir un d’ells i que van fer que s’haguera de baixar lleugerament el ritme en la segona part de la prova, on es va demostrar la companyonia que regna en el club per a arribar tots junts a la línia final situada en el passeig de Recoletos al costat de la plaça de Colón.

Tots ells van poder gaudir del privilegi de recórrer els carrers i places més emblemàtiques del centre de la capital en la seua 45é edició. La carrera de Mapoma va tornar a recórrer la Gran Via, Callao, Preuats, la Porta del Sol, Plaza d’Espanya i el Palau Real podent sentir la calor de la seua gent, i dels diferents escenaris amb actuacions en directe de les bandes de Rock que van animar durant tot el recorregut.

No hay comentarios

Dejar respuesta