Els veïns de Bixquert hauran de resintonitzar els seus televisors

El canvi tindrà lloc aquest dimecres 7 d’octubre com a conseqüència del «Segon Dividend Digital», que prepara l’arribada del 5G

Aquest dimecres 7 d’octubre es produirà el cessament d’emissions d’alguns canals en les antigues freqüències de la Televisió Digital Terrestre (TDT), el que afectarà a les televisions que es troben a la zona de Bixquert, pel que serà necessari resintonitzar tots els aparells.

Aquest canvi es produeix com a conseqüència de l’anomenat «Segon Dividend Digital», que suposa l’alliberament, per mandat europeu, de la banda de 700 MHz de l’espectre radioelèctric per tal de permetre el desplegament de les xarxes de telecomunicacions 5G.

El canvi tindrà lloc en la matinada del 6 al 7 d’octubre, pel que els veïns i veïnes de Bixquert hauran de resintonitzar els seus aparells per tal de poder veure la televisió, buscant la ubicació dels nous canals. Cal destacar que aquest canvi de freqüències no implica l’aparició ni desaparació de canals, així com tampoc l’obsolescència de televisors ni decodificadors de TDT.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × cuatro =