El Consell de la Joventut de Xàtiva llança la campanya “Apropem la Política a la Joventut”

El Consell de la Joventut de Xàtiva busca apropar la joventut a la política a través d’uns vídeos que es publicaran entre el 19 i el 23 d’octubre als seus perfils oficials en els que representats de les formacions polítiques locals respondran una sèrie de preguntes realitzades per la joventut entre el 5 i l’11 d’octubre.

No és cap secret que una gran part de la població jove mostra un cert desinterès per la política local o rebutja la participació directa en les estructures polítiques dels partits. No obstant això, des del Consell de la Joventut de Xàtiva creuen que més enllà d’animar els i les joves a afiliar-se a qualsevol de les formacions i participar de la vida política de la ciutat, és important també canviar la imatge allunyada i desconfiada que en alguns casos presenten sobre la política i sobre les persones que a través d’ella intenten millorar el dia a dia de la ciutadania.

El CJX, que l’any 2017 ja va llençar una campanya per tal de fomentar l’afiliació a entitats polítiques i sindicals, ha volgut comptar en aquesta ocasió amb les diferents formacions polítiques que formen part del mateix o són entitats observadores, entre les que es troben el PSPV Xàtiva, Xàtiva Unida, el Partit Popular, Ciudadanos i Compromís PV.

Cada representant escollit per la pròpia formació política realitzarà un vídeo de 5 minuts de duració responent les preguntes traslladades per la joventut, que podran ser genèriques per a tots els partits o dirigides per a un partit en concret. Sense cap límit de preguntes per cada participant. Això sí, les preguntes hauran de ser d’interès general per a la joventut o sobre qüestions de qualsevol àmbit que siguen transversals a la joventut o amb temàtica jove. Aquests vídeos es publicaran entre el 19 i el 23 d’octubre (per ordre d’arribada dels mateixos) a través dels perfils oficials del CJX, xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter) i el seu lloc web (cjxativa.org).

De la mateixa manera, els i les joves interessades en aportar preguntes podran fer-ho utilitzant diferents opcions, com bé enviar un correu electrònic a cjxativa46800@gmail.com , través de missatges privats a les xarxes socials o bé responent a un formulari que s’adjuntarà a les diferents publicacions que es realitzen (en aquests casos les preguntes seran traslladades de manera anònima), o també comentant directament aquestes publicacions sense conservar l’anonimat.

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva animen els i les joves de Xàtiva a participar d’aquesta campanya i endinsar-se en el món de la política local i donen les gràcies a les diferents formacions polítiques per la bona acollida que ha tingut aquesta campanya i el gran interès mostrat en participar. #ApropemlaPolítica

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × tres =