Els usuaris d’Aspromivise gaudeixen jugant amb jocs populars

Aquest matí, membres de la Farígola Produccions han compartit moments amb les usuàries i usuaris del centre ocupacional. Moments molt divertits i amb un missatge ecologista han fet que tots i totes es divertiren al voltant de diferents jocs populars. Jocs que s’han preparat tots amb materials reciclats.

aspromivise-juegos-2La Farigola és una empresa amb una gran trajectòria que ofereix serveis per a atendre tot tipus d’esdeveniments i activitats lúdiques, culturals, artístiques, d’oci, infantils, formatives…

«Prestem els nostres serveis combinant la professionalitat i l’experiència en un sector ampli i amb una gran diversitat de productes»

Aquesta ha estat una activitat en la qual tots hem deprés. Un missatge molt necessari per a la nostra societat. Hem de cuidar el planeta i treballar per deixar un món més net per les generacions que venen. Entitats com la Farígola fan una tasca molt important.» Comentaven des d’Aspromivise. «Per a nosaltres, com a entitat que pretén ser responsable en la cura del nostre planeta ha estat un luxe comptar amb aquestes persones. Amb persones com ells el planeta pot respirar més tranquil»

No hay comentarios

Dejar respuesta