Trobada ambs els regidors de Compromís Xàtiva

Els tres regidors del gup municipal de Compromís a Xàtiva, Cristina Suñer, Joanjo García i Pilar Gimeno, participaran dissabte en el cicle de xerrades ‘Governs amb Compromís’. La cita serà a les 19:00h a la Glorieta de José Espejo de la ciutat.

Aquesta trobada conicideix amb la setmana en la que es va gestar el pacte de Sant Domènec, per la qual cosa els tres regidors aprofitaran per a fer balanç del primer any de govern.

Cal recordar que abans dels representants municipals, aquest cicle de xerrades ha comptat amb la participació de la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra; el conseller d’Educació, Vicent Marzà; o l’eurodiputat, Jordi Sebastià, entre altres.

image-2016-06-09 (5)


En Castellá;

Los tres regidores del gup municipal de Compromiso en Xàtiva, Cristina Suñer, Joanjo García y Pilar Gimeno, participarán sábado en el ciclo de charladas ‘Gobiernos con Compromiso’. La cita será a las 19:00h a la Glorieta de José Espejo de la ciudad.

Este encuentro conicideix con la semana en la que se gestó el pacto de Santo Domènec, por lo cual los tres regidores aprovecharán para hacer balance del primer año de gobierno.

Hay que recordar que antes de los representantes municipales, este ciclo de charlas ha contado con la participación de la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra; el consejero de Educación, Vicent Marzà; o el eurodiputado, Jordi Sebastià, entre otros.

No hay comentarios

Dejar respuesta