La plaça del Mercat de Xàtiva va acollir diumenge una nova edició del Mercat de la Terra, una proposta de mercat de productes de proximitat, ecològics i de les comarques veïnes, que va comptar amb al voltant de 50 expositors que van rebre de manera molt positiva el trasllat d’aquesta activitat de l’Albereda a la plaça del Mercat.

mercat-de-la-terra2-13-Diaridigital.esAl respecte, i tal i com ha manifestat el regidor responsable, Miquel Lorente, la valoració d’aquesta edició ha sigut «molt positiva tant per part dels productors com dels establiments de la zona».

A les seues parades s’oferiren productes com ara pa, mel, hortalisses, embotits, formatges, vins i molts altres baix el paràmetre de presentar un producte bo, net i just. Això es tradueix en presentar una oferta de productes autòctons, conreats amb respecte al medi ambient i amb uns preus justos, per tal de contribuir a la protecció de determinats oficis arrelats a la tradició i amb un futur incert.

presentacion-fira-del-all-miquelEn aquest sentit, Lorente ha explicat que «volem potenciar el Mercat de la Terra com un atractiu comercial, d’oci i turístic de primer ordre en el marc de les Comarques Centrals. Aquest mercat va en la línia d’impulsar una agricultura social i verda, que és una de les premisses de l’àrea de Promoció Econòmica».

mercat-de-la-terra2-12-Diaridigital.es

mercat-de-la-terra2-10-Diaridigital.es

mercat-de-la-terra2-6-Diaridigital.esmercat-de-la-terra2-5-Diaridigital.esmercat-de-la-terra2-3-Diaridigital.esmercat-de-la-terra2-2-Diaridigital.esmercat-de-la-terra2-9-Diaridigital.esmercat-de-la-terra2-8-Diaridigital.esmercat-de-la-terra2-7-Diaridigital.esmercat-de-la-terra2-4-Diaridigital.es

mercat-de-la-terra2-11-Diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta