Els Premis de les Lletres Falleres 2018 es presenten demà a Tavernes de la Valldigna

La Federació de Lletres Falleres ha anunciat que demà dijous tindrà lloc a Tavernes de la Valldigna la presentació dels Premis de les Lletres Falleres 2018 amb novetats, segons han avançat des de l’organització.

La cita està programada per a les 20 hores a la Casa de Cultura de la localitat de la Safor. A la mateixa es presentaran les bases dels premis del proper any, que entre altres aspectes valoren el disseny i la temàtica dels llibrets de falla, així com la portada, apartat infantil, coherència, poesia satírica, assaig o la millor piulada satírica a la xarxa social Twitter.

En l’edició de 2017, la Federació de les Lletres Falleres va lliuraruna desena de premis: Premi Soler i Godes, Premi Malva d’Alzira, Premis Mocador i Emili Llueca, Premis Mestre Ortifus, Premi Climent Mata, Premi Carles Cortina, Premi COMFET, Premi + Complet i Premi #PLF.

En l’edició d’aquest any es presentaren més de 421 treballs, participant un total de 272 comissions de tot el territori valencià, i es van repartir vora 5.000 euros en premis.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × 4 =