El CO la Costera espera més de 700 senderistes en la ruta que celebren hui

El Centre Ocupacional La Costera de Xàtiva i la Coordinadora de Centres Ocupacionals, COPAVA celebren hui una ruta senderista per a persones amb diversitat funcional intel·lectual entre Lloc Nou d’En Fenollet i El Genovés.

És una ruta programada per la Coordinadora que al llarg del curs en farà tres, de les quals la primera és la que organitza el centre de Xàtiva.

Està previst una participació de més de 700 persones amb diversitat funcional que faran el recorregut des de la localitat de Lloc Nou fins al Genovés, recorreguent els camins rurals que uneixen els dos pobles i al mateix temps alguns dels indrets dels dos municipis.

Centres de València, Castelló de la Ribera, Utiel, Requena, Rocafort, Ontinyent, Carcaixent, Alzira, Xirivella, Ontinyent, Potries, Gandia, Godella, Tavernes…. participen en aquesta ruta, on a més de fer esport i mostrar racons de la nostra geografia també es mostra a la societat que col·lectius com les persones amb qualsevol tipus de discapacitat també fan esport d’una manera normalitzada i inclusiva

L’hora de tornada es calcula que serà sobre les 13.30 per a dinar tots junts de pícnic.

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince + veinte =