La varietat de disfresses, el colorit i l’originalitat van ser les notes destacades ahir diumenge durant la celebració de la cavalcada del Ninot Infantil de Xàtiva.

L’acte va començar amb la desfilada de la Fallera Major de Xàtiva, Carmèn Pavia, al costat de la seua cort d’honor i seguidament anaven totes les comissions de la ciutat, així començava el matí replet d’ambient i música, davant l’atenta mirada dels veïns de la ciutat que no van voler perdre’s aquest acte en el qual els més xicotets van ser els protagonistes.

IMG_4302Una a una van desfilar les 19 comissions falleres de Xàtiva des de l’avinguda de Selgas fins a l’Albereda on es trobava, com a espectadora d’excepció, la Fallera Major Infantil, Carmèn Pavia, l’Alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, la regidora de falles Maria Beltran i la Fallera Major, Laura Martí amb les seues corts d’Honor i acompanyants van gaudir al màxim d’aquest esdeveniment.

La creativitat va ser el toc característic de la jornada. Els més xicotets van representar a personatges de conte i van recrear la Fira, els sentiments, els jocs tradicionals, «Naturnia», els elements, la contaminació, el medi ambient i els jocs interactius van tenir cabuda, entre molts altres temes.

[g-gallery gid=»54282″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

once + 1 =