La varietat de disfresses, el colorit i l’originalitat van ser les notes destacades ahir diumenge durant la celebració de la cavalcada del Ninot Infantil de Xàtiva, fins que la pluja va fer acte de presència, perjudicant les últimes comissions, que desfilaven per l’albereda.

IMG_3310L’acte va començar amb la desfilada de la Fallera Major de Xàtiva, Nerea Serrano, al costat de la seua cort d’honor i seguidament anaven totes les comissions de la ciutat, així començava el matí replet d’ambient i música, davant l’atenta mirada dels veïns de la ciutat que no van voler perdre’s aquest acte en el qual els més xicotets van ser els protagonistes.

Una a una van desfilar les 19 comissions falleres de Xàtiva des de l’avinguda de Selgas fins a l’Albereda on es trobava, com a espectadora d’excepció, la Fallera Major Infantil, Nerea Serrano, l’Alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, la Fallera Major, Andrea Torres i les seues corts d’Honor i acompanyants van gaudir al màxim d’aquest esdeveniment.

IMG_3475La creativitat va ser el toc característic de la jornada. Els més xicotets van representar a personatges de conte i van recrear les festes tradicionals, espais i fonts de la ciutat, seguretat viària, països del món, les estacions, recreacions històriques, els contes i els esports també van tenir cabuda, entre molts altres temes.

[g-gallery gid=»44611″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

9 − 8 =