Els homenatges a Concha Piquer i Nino Bravo protagonitzen les Nits al Túnel d’aquest estiu a Canals

Un any més, la regidoria de Cultura organitza dos espectacles al paratge del Túnel de Canals per acostar el teatre i la música als veïns en un escenari privilegiat.

El primer dels espectacles es tracta de ‘Un Beso y una Flor’, musical dedicat a la figura del cantant valencià Nino Bravo que es durà a terme el divendres 6 de juliol a les 22:00h.

La segona funció serà ‘Tatuaje’, musical homenatge a Concha Piquer que es va suspendre el passat any a causa de les inclemències meteorològiques. La Regidoria de Cultura torna a apostar enguany per aquest espectacle en forma de recorregut per la vida de la valenciana a través de les seues cançons, les seues vivències i èxits, tant a Amèrica com a Espanya. La cita serà el 13 de juliol a les 22:00h.

Pel que fa a les entrades, cada funció té un preu de 7€ però la Regidoria facilita un abonament per tal d’ asistir als dos musicals per 10€, el qual es pot adquirir a la Casa de Cultura ‘Ca Don José’.

Aixímateix, a les entrades s’inclou l’autobús d’anada i tornada al Túnel i un refresc. Per a aquells que es duguen el sopar també hi haurà servei de taula.

No hay comentarios

Dejar respuesta