Els germans Pou oferiran una masterclass gratuïta a Montesa

La jornada té places 40 limitades i consistirà en tres hores d’escalada i una altra de xarrada

Els germans Pou, escaladors i alpinistes mundialment reconeguts, donaran una masterclass gratuïta el dissabte 4 de setembre a Montesa. La jornada consistirà en tres hores d’escalada en roca en la paret de la Mola i una hora de xarrada amb material audiovisual a la Casa de la Cultura de la localitat.

Les places de l’activitat organitzada per l’Ajuntament de Montesa, estan limitades a les primeres quaranta persones que s’apunten. Els interessats a gaudir de l’experiència hauran de ser federats i deixar les seues dades al formulari: https://forms.gle/EsEqheqCatbUssTDA. El termini per a la inscripció comença el 4 d’agost a les 9:00 hores. Els horaris es faran públics en els pròxims dies.

“Sabem que La Mola de Montesa és una de les zones d’escalada més concorregudes de València i tenim moltes ganes de conéixer a la gent que va per allà”, afirma Eneko Pou. A més, els germans acaben de publicar el llibre de gran èxit Aúpa Pou. Una vida encordados. “Des de l’any dos mil hem viscut moltes aventures així que compartirem moltes d’elles en la xarrada, secundats pel material audiovisual. Ho passarem molt bé”, agrega Iker.

Els germans bascos porten vint-i-un anys escalant les parets i vies més tècniques dels set continents, com El Capità, el Urriellu, Tsaranoro, The Totem Pole, La Torre sense Nom del Trango, Fitz Roy i Zerua Peak entre altres. Continuen completant expedicions alpines fora de les rutes més habituals i obrint línies noves per tot el món.

No hay comentarios

Dejar respuesta