Els esportistes sènior del Club Bàdminton Xàtiva tornen del Màster amb 5 medalles

· 2 plates i 3 bronzes per als xativins en el Màster Nacional Sènior.

El passat cap de setmana es va disputar en la localitat madrilenya de Sant Lorenzo de l’Escorial un Màster Nacional de la categoria sènior que va reunir en el pavelló del Poliesportiu Zaburdón fins i tot total de 222 participants de 76 clubs del territori nacional, entre ells 5 esportistes del Club Bàdminton Xàtiva.

Els xativins tornen amb uns bons resultats, 2 plates i 3 bronzes acompanyats de dos ¼ de final en una competició a la qual no acudien al 100% físicament i en la qual hi havia una bona representació d’esportistes de tots els punts d’Espanya.

Comencem el repàs als resultats amb la categoria B1 (+40) on Daniel Meseguer i Pedro M. Caparrós (C.B Cartagena) es van penjar la medalla de bronze després de caure en semifinals enfront dels cap de sèrie número u i posteriors campions, Pablo Picazo i Ángel Rodríguez per 21-13 i 21-12.

A mig camí entre la categoria B1 i B2, ja que van unir totes dues categories en una mateixa, la parella formada per Mª José Mompó i Julia Latorre (C.B Bianconero)van caure en quarts de final en un partit molt disputat, on després 41 de minuts va concloure amb la victòria de les rivals, María Corral i Vanessa Serrano per 23-21, 19-21 i 21-11. Aquestes finalment serien les campiones.

En la prova individual masculina de la categoria B2 va participar Vicente Ferrer que va caure en la ronda de quarts de final enfront del jugador d’Ibi José Antonio Verdú.

No deixem aquesta categoria on en les proves de dobles es van aconseguir dues noves medalles, en aquest cas de bronze. D’una banda, Julio Martín i Vicente Ferrer accedien fins a les semifinals on es van veure superats després de 48 minuts de gran intensitat per la parella del C.B Ibi formada per David Ramal i José Antonio Verdú per un atapeït marcador de 21-18, 17-21 i 21-16. El la prova de dobles mixt Mª José Mompó i Julio Martín van perdre en semifinals contra els campions Alfonso Castelo i Montserrat Sánchez en una gran trobada de 40 minuts de duració. Juan Carlos i Julia cedien el primer set.

Per a finalitzar, en la categoria C2 (+55) on Juan Carlos Hintze va aconseguir dues medalles de plata, la primera d’ella en la prova de dobles mixt junt Julia Latorre (C.B Collado Villalba) van aconseguir plantar-se en la final que els va enfrontar a la parella formada per Murgatroyd i Ana Pascual per 13-21, però van ser capaces de reaccionar i col·locar la igualtat en el marcador en imposar-se per 21-16 en el segon set. El tercer i definitiu set va tindre com a protagonista la gran igualtat en el marcador que es va mantindre fins als últims ral·lis on Nlicolas i Ana es van adjudicar el partit per un ajustadísimo 26-24. La segona de les plates va ser en la proves de dobles masculí al costat del seu company Maximino Hernández (C.B Les Torres) on també van aconseguir accedir a la final després de superar les tres rondes prèvies amb solvència. La final els va oferir l’encreuament amb el duo format per Bernardo Galmes i Miguel Serrano que després de 43 intensos minuts van aconseguir arrabassar-los l’or en dos ajustats sets per 21-17 i 23-21 quedant molt prop de forçar el tercer i definitiu set.

Jornada escolar cadet per al C.B Xàtiva on destaca Ximo Torres amb 4 victòries.

El dissabte 17 de febrer els esportistes del Club Bàdminton Xàtiva de la categoria cadet es van desplaçar fins a la veïna localitat d’Énguera per a participar en la 3a Jornada autonòmica dels “Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana”.

En aquesta ocasió la participació dels quatre esportistes va ser bastant discreta tant en la categoria individual com en la de dobles, destacant sol Ximo Torres que va aconseguir el ple de victòries tant en la categoria individual com en la de dobles al costat de l’esportista Marc Talens del C.B Sant Ferran de València.

Redacció i Fotografies: Javier Alcázar Tomás.

Agenda esportiva

NSDF Royal Beach Cliff BWF Per a Badminton World Championships 2024.

Del 20 al 25 de febrer es disputa en la localitat tailandesa de Pattaya el BWF Per a Badminton World Championships 2024, fins allí s’ha desplaçat l’esportista del Club Bàdminton Xàtiva Thomas Wandschneider que suma una nova participació en els campionats mundials de parabádminton.

Aquesta edició a reunit 350 esportistes de la modalitat de parabádminton provinents de 33 països, on Thomas torna a competir en la prova d’individual masculí WH1 i en la prova de dobles masculí al costat del seu company Rick Cornell, en totes dues proves parteix com a cap número dos del torneig i el seu objectiu és repetir la gran actuació del 2023.

3a Jornada Provincial “Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana” categoria aleví.

Dissabte que ve 24 de febrer els esportistes de la categoria aleví del Club Bàdminton Xàtiva i de l’Escola Esportiva Municipal es desplaçaren fins a la localitat valenciana de Manises per a participar en una nova jornada escolar, concretament en la 3a Jornada Provincial “Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana” de la categoria aleví, en total seran dotze (7 del club i 5 de l’escola) els esportistes que competiran aquest cap de setmana.

2a Jornada de la Lliga Autonòmica de Clubs.
El cap de setmana es completa amb la 2a Jornada de la Lliga Autonòmica de Clubs que es disputarà el diumenge 25 de febrer a partir de les 9.00h en el pavelló del Poliesportiu Municipal de Manises.

El club xativí tornarà a competir amb els seus dos equips, d’una banda, el C.B Xàtiva – Caixa Popular A se enfrontarà al C.B Ibi i al C.B Teulada i d’altra banda, el C.B Xàtiva – Caixa Popular B s’enfronta també a C.B Ibi, en una nova jornada en la qual tots dos intentaren defensar el bon inici de lliga.

No hay comentarios

Dejar respuesta