Els dos juvenils del Ciutat de Xàtiva CFB comencen la fase d’ascens a 1a Regional

Tres jugadors de l’escola xativina convocats amb la Selecció Valenciana Sub-14

Els equips de Futbol-11 del Ciutat de Xàtiva CFB segueixen sent protagonistes de notícies positives. D’una banda, els dos equips juvenils de l’estructura del CDX s’han aconseguit classificar per a la fase d’ascens a 1a Regional Juvenil. D’altra, fins a tres jugadors han estat convocats amb la Selecció Valenciana Sub-14.

Pel que respecta als equips juvenils, aquest cap de setmana arranca la fase d’ascens en el Grup 12A de Segona Regional Juvenil. Per a aquesta fase s’han classificat els dos equips de l’estructura de l’escola Xativina. El Juvenil A ha accedit a aquesta fase com a tercer classificat amb 27 punts, sols quatre menys que el líder, mentre que el Juvenil Promeses ha acabat la primera fase com a sisé amb 19 punts.

Ara, els dos equips juvenils del Ciutat afronten set jornades decisives a la recerca de l’ascens. En la primera d’elles, aquest cap de setmana, el Juvenil Promeses visita dissabte a les 17 h el camp del CE Alberic, mentre que el Juvenil A rep al Camp Murta al segon classificat, la UD Alginet B, en un duel previst per a diumenge a les 10 h.

D’altra banda, passat dimecres, tres jugadors del Ciutat de Xàtiva CFB van participar en l’entrenament de la Selecció Valenciana Sub-14 que es va celebrar a Picassent. Salvador Juárez, Owen Bosch i Alejandro Fita van formar part de la convocatòria, el que significa un premi al gran treball que estan fent dia a dia amb el CDX.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × 2 =