Els dinosaures s’apoderaran aquest dissabte del Gran Teatre de Xàtiva

L’obra familiar «Perdidos entre dinosaurios» tindrà lloc a les 18 hores, i les entrades tenen un preu únic de 5 euros

 El Gran Teatre de Xàtiva alberga aquest dissabte 7 de març a les 18 hores l’obra de teatre «Perdidos entre dinosaurios». Es tracta d’una representació familiar a càrrec de Dinos Teatro, amb entrades a 5 euros i amb una durada d’uns 80 minuts.

Aquesta espectacle és un nou concepte cultural i familiar, al qual el públic assisteix com a convidat per tal de descobrir l’aventura d’un pare que vol rescatar a la seua filla, la qual s’ha perdut en una illa on viuen dinosaures i en la qual presenciaran en viu, entre moltes altres sorpreses, el naixement del primer beu dinosaure.

Concebut com una experiència teatral, la representació compta amb una posada en escena innovadora i amb un repartiment d’artistes que completa l’harmonia amb les prestacions tècniques. «Perdidos entre dinosauros» compta amb diversos actors, tres especialistes en animatrònic i un bebè-robot, els quals revelen els secrets d’aquesta illa tan especial en la que habiten verdaders dinosaures dotats amb l’última tecnologia hidràulica, acústica i elèctrica que fa que els moviments corporals, so i desplaçaments siguen el més semblant al que degué ser la realitat. Cal destacar que els dinosaures deambularan lliurament tant per l’escenari com pel pati de butaques.

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce + 19 =