Caixa Ontinyent ratifica la seua aposta per la igualtat

L’entitat implanta el seu pla d’igualtat i confirma el seu compromís coincidint amb la celebració del Dia de la Dona Treballadora.

L’activitat s’emmarca en un projecte global de responsabilitat social.

Caixa Ontinyent compta ja amb el seu pla d’igualtat, un treball que s’impulsa per a ratificar la igualtat entre la seua plantilla i conscient de la necessitat d’anar adaptant-se a les circumstàncies de la societat actual.

El treball, que va ser registrat ja a l’inici de l’any en els organismes oficials, té com a objectiu fomentar mesures que permeten mantenir una equitat real, tant en la situació com en les oportunitats dins de l’empresa, i recull aspectes com el procés de selecció, la promoció, ocupació de llocs de responsabilitat, formació, retribució, llenguatge, conciliació i corresponsabilitat. Un compromís que l’entitat confirma i recorda ara, coincidint amb la celebració del Dia de la Dona Treballadora.

Cal destacar que, en els últims anys, Caixa Ontinyent ha anat incorporant mesures de prevenció, alertes i actuacions per a evitar qualsevol situació de discriminació. Una actuació que ha permès un punt de partida molt positiu per al desenvolupament d’aquest nou pla, molt més ampli i adaptat a les circumstàncies actuals, i que també ha comptat amb la participació de la plantilla per a conèixer les seues inquietuds i poder adoptar mesures ad hoc.

Responsabilitat social

L’actuació s’emmarca en un projecte global de Responsabilitat Social Corporativa que es desenvolupa actualment amb l’assessorament de la Universitat de València, i que també adaptarà l’actuació de Caixa Ontinyent en diferents àmbits i aspectes, considerant fonamentalment l’impacte de la seua activitat en els seus diferents grups d’interès (clients, personal, proveïdors, institucions), en la societat i en el medi ambient.

No hay comentarios

Dejar respuesta

16 + tres =