Els contes infantils de la Fundació Caixa Ontinyent arriba a les 15.000 descàrregues

Compta amb quatre dels cinc títols de la col·lecció, disponibles en valencià, castellà i anglés tant per a Android com per a IOS.

L’App interactiva de la Fundació Caixa Ontinyent “Els contes de Dino” ha aconseguit ja les 15.000 descàrregues, una xifra que demostra el bon acolliment de l’aplicació i el compliment del seu objectiu divulgatiu.

De moment, compta amb quatre dels cinc títols que componen la col·lecció de contes infantils d’educació financera: “La llegenda del pacte de fraternitat”, “Dino i els diners”, “El porquet estalviador” i “Històries de l’explorador”. I està previst que al llarg del mes de juliol s’incorpore l’últim dels contes “Calixta la periodista”.

L’aplicació, que es va estrenar el mes de juliol de 2020, té per objectiu acostar conceptes bàsics als més xicotets d’una forma divertida i a través de les noves tecnologies.
Està destinat a xiquets de fins a 12 anys i es pot descarregar en els Stores tant d’Android (Play Store) com de IOS (Apple Play). A més, està disponible en tres idiomes: castellà, valencià i anglés i permet triar entre llegir o escoltar el conte. A més, i complint amb la seua finalitat educativa, en finalitzar la lectura es poden realitzar activitats relacionades per a afermar coneixements.

Contes premiats

Aquesta col·lecció de contes ha merescut el premi a la divulgació financera, atorgat per la Fundació d’Estudis Borsaris i Financers (FEBF), i el Premi a la millor Obra Social i Educació Financera de 2018 concedit per la Revista Actualitat Econòmica.

Un treball impulsat des de la Fundació Caixa Ontinyent, a través del seu programa d’educació financera, posat en marxa en 2016 i que realitza una labor de formació i divulgació destinada a públics de diferents perfils, amb quasi 70.000 usuaris. El programa compta a més amb activitat online a través del seu web i les seues xarxes socials, en les quals difon aspectes d’actualitat i acosta, de manera amena informació i recomanacions, conscient que com més gran siga el coneixement més fàcil resultarà gestionar l’economia personal i familiar.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 + nueve =