Cinema, música i espectacle en l’oferta de «Nits a la Fresca» d’aquesta setmana

Demà dijous es projectarà la pel·lícula «Bienvenido Mr. Marshall» amb motiu de l’any Berlanga

El cinema, la música i l’espectacle protagonitzaran aquesta setmana la programació de «Nits a la Fresca» que compta amb quatre cites entre dijous i dissabte.

D’una banda, demà dijous 15 de juliol es projectarà a les 22 hores al jardí del Palasiet la pel·lícula «Bienvenido Mr. Marshall» (1953), amb motiu del centenari del naixement del director valencià Luis Garcia Berlanga. El film, una comèdia costumista sobre l’Espanya dels anys 50, compta amb José Isbert, Manolo Morán i Lolita Sevilla com a actors principals i és un dels treballs més reconeguts de Berlanga, considerada una obra mestra amb premis al Festival Internacional de Cinema de Cannes (millor comèdia i esment especial pel guio).

Divendres serà el torn del concert líric «Les arts amb tu», a càrrec del Centre de perfeccionament de les Arts (pati de la Casa de Cultura, 22:30h). El Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts té com a objectiu fonamental promoure una formació professional d’alt nivell dirigida a joves cantants i músics procedents d’Espanya, la Unió Europea i la resta del món. Els seus membres solen formar part dels repartiments i les produccions programades en el Palau de les Arts, amb contacte directe amb la realitat del teatre, junt amb grans cantants i directors d’orquestra i d’escena.

Per últim, dissabte 17 la cita serà doble. El jazz serà protagonista al pati de la Casa de Cultura (22:30h) amb Karolina Driemel Quartet, reconegut grup liderat per la cantant i actriu formada professionalment en cant líric i art dramàtic pel conservatori superior de música a Polònia i Espanya i amb més de quinze anys d’experiència internacional. L’altra cita tindrà lloc al Jardí del Palasiet (22 hores) amb l’actuació de l’artista-transformista Carlos Luna, qui oferirà un espectacle diferent i divertit on les rialles i l’emoció es donen la mà en una dimensió de picardia i elegància, recorrent la idiosincràsia de la nostra terra i les nostres gents.

Les invitacions i entrades (2 euros en el cas del concert de jazz de Karolina Driemel Quartet) es poden adquirir a la Casa de Cultura de Xàtiva en el seu horari habitual.

No hay comentarios

Dejar respuesta