Els bombers de Xàtiva s’unixen a l’ona de solidaritat per ajudar a Carla Maronda

Els bombers de Xàtiva també s’han unit a l’ona de solidaritat generada a la ciutat per a ajudar a sufragar les despeses mèdiques que ha d’afrontar Carla Maronda, la jove que va perdre les seues extremitats després d’infectar-se amb un bacteri en una operació hospitalària.

Així ho han confirmat en els perfils oficials del Consorci Provincial, explicant que «compartim esta iniciativa solidària de l’associació de bombers de Xàtiva, que s’han sumat amb la seua donació a l’ona de suport a la jove de Xàtiva. Tota una lluitadora, que ja té del seu costat a col·lectius, associacions i institucions de la zona»
Al seu torn, els bombers també han compartit un escrit de suport a la jove: «Des de l’Associació de Bombers de Xàtiva volem dir-te que eres molt valent. Les teues ganes, força i coratge ens han emocionat a tots. Et queden molts somnis per complir. La teua família, amics i Xàtiva estaran sempre al teu costat per a veure com els aconseguixes. Nosaltres, els bombers, lluitarem en cada servei com l’estàs fent tu».
Carla Maronda és una jove de 26 anys d’edat resident a Xàtiva a la qual van amputar les mans i els peus després d’infectar-se amb un bacteri després d’una operació a l’hospital.

No hay comentarios

Dejar respuesta