Els atletes de Ajos Xàtiva prenen Viena i Transylvania

El club xativí competeix a Osca, Ciudad Rodrigo, Almansa, La Roda i nombroses localitats de la província de València

Els membres del Club Atletisme Ajos Xàtiva continuen competint en tota mena de proves atlètiques i de bicicleta de muntanya. A nivell internacional, el club va estar present el passat cap de setmana en l’exigent Ultra Trail de Transylvania (Romania), on els germans Julián i Gabi Navarro van participar en la modalitat 50k +3400, que recorria alguns dels paratges més emblemàtics de les Muntanyes Carpatos, on es van trobar amb una climatologia i terreny plens de complicacions que van aconseguir superar satisfactòriament fins a finalitzar en el mític “castell de Dràcula” en Bran.

Fora d’Espanya, el club també va estar representat dies arrere en la Marató de Viena (Àustria), on van tindre un excel·lent paper Javi Márquez (3.08), David Navalón (3.22) i José Enrique Cuenca (3.51), superant les altes temperatures registrades per a l’època a la ciutat. Temperatures que també van afectar a Emilio Descals en altra destacada prova, aquesta vegada a nivell nacional, la mítica Bike Marató “Orbea Monegros” (Osca) que els seus 117 quilòmetres va completar per quarta vegada entre vent i pols. Altres províncies espanyoles on van competir els Ajos van ser Salamanca, concretament en la XVI Mitja Marató de Ciudad Rodrigo, on va participar Rafa Masip; i Albacete, per doble partida: Paco Marí va tindre un brillant paper en el Campionat d’Espanya Màster en Milla disputat en La Roda, aconseguint la 5a posició en la seua categoria; i en la Mitja Marató d’Almansa, on van destacar Ximo Llácer (1.25:05, a 4.02 el km) i Jorge Soro, qui va aconseguir la seua millor marca personal en la distància (1.26:42, a 4.07). També van participar David Navalón, Joaquin Sanchez i Javier Vila.

Ja a la Comunitat Valenciana, el club ha pujat al podi fins a 11 ocasions en les últimes setmanes, de la mà de María López (3), Nacho Redondo (2) Vicen Bañuls (2), Emilio Descals, Paco Marí, Mer Marí i Enrique Esteve. En proves sobre asfalt a la Comunitat Valenciana, el club va estar present en el 10k de l’Alcudia (Joaquín Sánchez, José Manuel Marco, Javier Vila, Adrián Gavidia i Paco Aragonés); Carrera Popular de Quesa 6’5k (Emilio Descals 9é absolut i 2n veterà B, Nacho Redondo (2n veterà C) i Enrique Cambra. En la XVI Volta a Peu a Genovés van participar Emilio Descals, Nacho Redondo (3r veterà C) i José Colomer. En la 10k de l’Olleria van participar Enrique Esteve (1r veterà D), Carlos Igualada i Teresa Signes; i en la Mitja Marató d’Alcasser Javi Márquez, David Navalón i Paco Aragonés.

Igualment, en la 5k de Carcaixent van participar Paco Marí (1r veterà C, a ritme de 3.50) i Mer Marí (2a veterana C); i Ximo Llàcer va tornar a mostrar el seu excel·lent estat de forma en la Volta a Peu Alberic (8k) a un ritme de 3.45; i sobretot en la X Carrera de les Empreses de València, 10k homologada on va parar el crono en 36:47, a 3.40 el km i a només 3 segons de la seua plusmarca personal.

Ja en el Trail, també a la Comunitat Valenciana, el club ha participat en diverses proves: Camí de Cabres (Genovés, 23k+1500) amb els germans Julian i Gabi Navarro, Carlos Giner, Rafa Gimenez, María López (1a Màster F) i amb Paco Sanchis en la modalitat senderista; L’Otos Trail 10’3k+500 amb María López (1a veterana C), Carlos Igualada, Teresa Signes i Vicen Bañuls (2a veterana D); o la Pujada al Rafol-Casa els Guardes 11’8k+460, de nou amb María López (5a absoluta 1a vetC), Carlos Igualada i Vicen Bañuls (2a vetD). A més, el club va estar present en la marxa senderista Trail Umbria La Plana d’Énguera 11k amb Manuel Vila; i en el Trail La Font de la Figuera 20’5k+1160 amb Julián Navarro.

No hay comentarios

Dejar respuesta