Els alumnes de 4t d’ESO de les Dominiques es graduen

El col·legi Nuestra Señora de la Seo (Dominiques) de Xàtiva va viure, passat dimecres, una jornada molt emotiva, ja que va celebrar la graduació dels seus alumnes de 4t d’ESO, últim curs d’aquests alumnes al centre. «Si de normal els comiats sempre són tristos, aquest no podia ser menys. Sembla l’altre dia quan aquests xiquets i xiquetes, ara adolescents, van entrar a formar part d’aquest col·legi. Amb tan sols tres anyets i, entre plors i expectació, van començar un camí ple de moments inoblidables, carregats de multitud de sentiments», tal i com recorden des del centre.

Des del col·legi Nuestra Señora de la Seo es vol transmetre la seua gratitud a tots els alumnes que han finalitzat el seu trajecte entre ells i dir-los que esperen que tots eixos valors que han adquirit siguen pilars fonamentals a la seua vida. «Que la combinació del talent amb la constància i el treball els duguen a complir tots els seus somnis que , de ben segur, en seran moltíssims».

També agrair a les famílies la confiança dipositada al centre ja que van confiar amb ell deixant-los el major del seu tresor, els seus fills i filles.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta