18 joves canalins continuen formant-se amb el curs de qualificació i ocupació

L’Ajuntament de Canals, des de la Regidoria de Promoció Socioeconòmica i en col·laboració amb la Cambra de Comerç de València, està portant a terme un curs amb l’objectiu de capacitar a 18 joves menors de 30 anys per a que obtinguen la formació i qualificació necessària i adaptada a les demandes empresarials, per tal de conduir-los a la inserció laboral en el lloc de treball de mosso de magatzem o depenent de comerç.

Al llarg del curs, que està encara duent-se a terme, s’han treballat competències en Ocupabilitat i Habilitats Socials, Competències Digitals i Idiomes, i recentment han finalitzat els mòduls d’Operacións Auxiliars de Magatzem i Manipulació d’Aliments.

Ambdós mòduls fan posssible l’obtenció de carnets específics amb demanda en el mercat laboral per a treballar en el sectors comerç i indústria fonamentalment. A més, el mòdul d’Operacions Auxiliars de Magatzem inclou una part de pràctiques de manipulació de càrregues amb carretons elevadors.

Ricardo Requena, regidor de l’àrea de Promoció i de Joventut, ha valorat “molt positivament la formació que aquest joves de Canals estan rebent i que els ajudarà per a insertar-se laboralment amb una adequada i específica acreditació”.

El dia 1 de juliol conclourà aquesta primera edició del curs que, iniciativa que, segons el regidor, “volem continuar potenciant en un futur”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

8 − dos =