El València CF i el Circuit Ricardo Tormo comparteixen el seu compromís amb l’esport

El Circuit i el València CF signen un conveni de col·laboració

– Treballaran junts en accions amb el públic i promouran la tornada de l’afició a les grades de manera segura

El Circuit Ricardo Tormo ha signat un conveni de col·laboració amb el València C.F. a fi de promoure la tornada del públic a les instal·lacions esportives per primera vegada sense limitació d’aforament des de la irrupció de la pandèmia i fomentar l’associació entre el club i els aficionats del món del motor.

Mitjançant aquest acord de col·laboració signat a les oficines del club, en un acte que ha comptat amb la presència del director general del Circuit, Gonzalo Gobert, i del director executiu i conseller del club, Joey Lim, el València CF formalitza la voluntat de generar sinergies amb el Circuit Ricardo Tormo, que celebra aquest cap de setmana el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana.

Gonzalo Gobert ha posat en valor la unió entre aquestes dues entitats arrelades a la Comunitat Valenciana i amb una projecció nacional i internacional, destacant la importància d’aquesta col·laboració: «Les sinergies entre ambdues institucions són molt potents. Tindre aficionats comuns i donar-nos suport mútuament ambdues entitats ens fa créixer als dos».

Després d’un any i mig en què les restriccions per la pandèmia han limitat la presència d’espectadors a les nostres instal·lacions, els aficionats ja poden tornar a gaudir dels espectacles esportius. Mestalla torna a vibrar sense limitació d’aforament, i aquest cap de setmana el Circuit Ricardo Tormo tornarà a tindre públic en un gran premi a Espanya per primera vegada des de 2019, 727 dies després.

En aquest sentit, Gonzalo Gobert ha volgut aprofitar per a enviar un missatge de confiança a tots els aficionats «tant del futbol com del motociclisme», destacant que «ambdós espectacles són en estadis a cel obert» i que, «sempre que es complisquen les restriccions que ens marca Sanitat, s’hi pot anar sense por».

Units contra l’ELA

Abans de la signatura d’aquest nou conveni, el València CF i el Circuit Ricardo Tormo han participat conjuntament en una iniciativa com és la campanya ‘L’esport valencià per l’ELA’, encapçalada per la Fundació Luzon amb l’objectiu de donar visibilitat a les persones afectades per aquesta malaltia, conscienciar i recaptar fons per a la investigació.

No hay comentarios

Dejar respuesta