El Trinquet d’Ontinyent acull les finals del campionat de raspall de La Vall d’Albaida

Han participat en la competició 400 jugadors, en 89 equips de 22 municipis de la comarcaAquest passat cap de setmana finalitzava a Ontinyent el XIII Campionat de Raspall de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida Tardor-Hivern
. Després d’haver acollit el passat 30 de gener les finals de les categories prebenjamí, benjamí, alevins A i B i infantils A i B, aquest dissabte i diumenge era torn per a les finals de 1ª, 2ª i 4ª categoria, així com cadets (la final de 3ª s’ajorna a dissabte 13 a les 16:00). Es posa així punt i final a una competició a la que des de l’últim cap de setmana de setembre han participat 400 jugadors, en 89 equips de 22 municipis de la comarca.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, mostrava la seua satisfacció perquè Ontinyent “haja estat estos dies epicentre de l’esport de la pilota a la comarca, un esport pel que el Govern d’Ontinyent està treballant per potenciar, acollint unes finals de referència com aquestes i també amb altres iniciatives com la partida de Benvinguda de la Universitat de València que vam acollir en octubre. A més a més tenim també previstes altres accions que anunciarem al seu moment”, avançava.

No hay comentarios

Dejar respuesta