El sindicat USO denuncia l’ús “injust” del teletreball per part de l’Ajuntament de Xàtiva

Des del sindicat USOCV es reclama a l’Ajuntament de Xàtiva la reducció del nombre de persones treballadores presents en espais comuns de treball a través del teletreball, com a opció a determinar pel propi treballador i no per la decisió dels caps de servei davant la sisena ona de la covid-19 i al fet que es determinen les condicions en les quals s’ha de realitzar el teletreball, condicions inexistents en data de hui.

El sindicat denuncia que l’Ajuntament de Xàtiva està utilitzant de manera injusta l’opció de teletreball. S’insta a sol·licitar teletreball per contacte estret amb un cas confirmat de COVID, sense regular les condicions del mateix i sense donar la possibilitat d’elecció d’aquesta modalitat de treball a altres companys en els quals la situació del lloc de treball facilita la transmissió del virus.

Des del sindicat entenen que l’Ajuntament de Xàtiva ha de reaccionar, assumint la seua obligació de protegir els treballadors i treballadores, a les seues famílies i, per tant, a una bona part de la societat de Xàtiva..

No hay comentarios

Dejar respuesta