El PSPV presenta la candidatura de Roger Cerdà com “la regeneració de la política”

Cerdà: ” ha arribat l’hora de la gent valenta” que ja no es resigna i vol un canvi
Una Xàtiva pensada per a tots perquè “siguem pobres o siguem rics, creiem que tots tenim dret a ser lliures i feliços” és com ha animat Roger Cerdà en la seua presentació com a candidat del PSPV als ciutadans a impulsar el canvi polític que possibilite un govern progressista. Cerdà afirma així que amb els socialistes a l’alcaldia hi haurà “un simple canvi de prioritats al govern municipal, simplement posar per davant l’interés col·lectiu al particular”.
El candidat socialista ha afirmat que “és l’hora de la valentia i l’esperança” de la gent que no pensa en una societat dividida, sinó que vol un canvi de política de balafiament de diners i de favors personals. Cerdà ha animat a “acabar amb la resignació i recuperar l’esperança” afirmant que “de res serveix una remodelació de les Pereres, on s’han gastat 12 milions d’euros, si la gent ha d’esperar més de sis mesos per a que l’atenga un especialista. De res ens servirà un centre comercial, si la gent no té feina. De res ens servirà una plaça de bous coberta, si no tenim una educació de qualitat i una bona formació cultural”.
Roger Cerdà ha animat a “recuperar la il·lusió, a veure un futur obert”, i que este projecte conjunt “es fa amb els somnis de tots i cadascun dels ciutadans, sabent que se’ls escolta”. Així el candidat del PSPV ha manifestat que “no necessitem un govern que ens impose els seus desitjos personalistes gastant-se els diners de tots com si no saberen quant costen de guanyar”. Roger Cerdà ha demanat la implicació de tots “joves, majors, empresaris, treballadors… per construir un futur millor i que es farà amb els somnis de cadascú i amb el treball colze a colze”.
Per la seua banda la número tres de la candidatura, Xelo Angulo, ha assegurat que amb Roger Cerdà “arriba una nova generació de governants, s’acabarà amb els polítics que la societat veu com uns aprofitats i més com un problema que com una solució”. A més la regidora ha afirmat que “s’acabarà amb la cultura del triomf ràpid, a curt termini, la del mínim esforç i la del tot val”. La candidatura de Cerdà, assegura la regidora del PSPV, és “la regeneració de la política, el canvi d’estil que necessita Xàtiva, l’aire fresc que donarà un nou impuls a una ciutat que ha perdut la il·lusió”.
Xelo Angulo ha sentenciat que “s’ha acabat la política que gira al voltant d’una sola persona, dels seus amics i dels favors personals, que usa l’insult com a únic argument polític i que no sap que els ciutadans tenen els seus drets perquè pensa que la ciutat és de la seua propietat privada”. Ha acabat Angulo apuntant que el PSPV impulsarà un govern diferent perquè “tindrà vocació de servei públic”, perquè “es gestionarà la cosa pública amb honestedat, pensant en els ciutadans i no en aprofitar-se’n”, en definitiva un nou govern de treballadors “que entenguen que estan al servei dels ciutadans i no per servir-se’n”.

No hay comentarios

Dejar respuesta