El PSPV de L’Alcúdia de Crespins aprova la seua llista electoral per al 28 de maig

  • L’assemblea del PSPV-PSOE de l’Alcúdia de Crespins aprova per unanimitat la llista de Roberto Granero per a les eleccions de maig.
  • Els socialistes aposten per la renovació generacional i transversalitat en una llista on 8 membres no superen els trenta-cinc anys.

L’assemblea del PSPV-PSOE de l’Alcúdia de Crespins ha aprovat la llista electoral que encapçala Roberto Granero, actual vicealcalde de la localitat, per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig i amb la qual els socialistes aspiren a convertir-se en la primera força política.

L’assemblea va comptar amb una àmplia presència de militants i simpatitzants que van acudir a la cita orgànica amb una elevada expectació per a conéixer la llista de la formació del puny i la rosa. El candidat va destacar la renovació generacional d’una part dels seus integrants i l’àmplia presència del teixit associatiu entre els seus perfils; combinant “experiència de govern i noves idees, un equip que és un nexe intergeneracional en l’aposta per representar a la majoria social de l’Alcúdia”, va assenyalar Roberto Granero durant la seua intervenció.

Granero incorpora com a número 2 de la seua candidatura, a Laura Egido, jove advocada pertanyent al col·lectiu faller i actual sotssecretària general de l’agrupació, membre també de l’Executiva Comarcal dels socialistes i del Comité Nacional del PSPV-PSOE,  i manté en posicions destacades a tres regidors actuals com a números tres, quatre i set, Pedro Garcia, Maite Juan i Gerard Gimeno, edils de promoció econòmica, igualtat i esports respectivament. Granero situa en els llocs següents, cinc i sis, a dues noves incorporacions: José Luis Belda, empleat de banca, i Jennifer Cabrera, notable sindicalista i activista social.

Finalment la presència del teixit associatiu li correspon a Mireya Navalón, vinculada al món educatiu, Ernesto Palop, president de la Falla la Sénia i entrenador de l’escola de futbol i a Penélope Martí, directiva de la Societat Unió Musical, i conclouen la candidatura dues joves incorporacions, Javier Valdeolmillos i Roser Vidal i l’històric militant José Luís Pla.

“Es tracta d’un grup de persones que representa tant els valors de la gran majoria de la societat alcudiana, com el projecte socialista per als pròxims quatre anys: més i millors serveis públics, més igualtat, cohesió i oportunitats, un poble sostenible i amb millors equipaments”, en paraules del candidat, que va assegurar el “compromís total” de totes i tots els integrants amb el seu poble.

CANDIDATURA PSPV-PSOE – L’Alcúdia de Crespins

ELECCIONS MUNICIPALS 28 DE MAIG DE 2023

1.      ROBERTO GRANERO MARTÍN

2.      LAURA EGIDO SÁNCHEZ

3.      PEDRO GARCÍA LEÓN

4.      MAITE JUAN BORREDÀ

5.      JOSÉ LUIS BELDA GINER (Independent)

6.      JENNIFER CABRERA ERAUS

7.      GERARD GIMENO DURAN

8.      MIREYA NAVALÓN PERALES

9.      ERNESTO PALOP CASTELLÓ

10. PENÉLOPE MARTÍ MARTÍN

11. JAVIER VALDEOLMILLOS ALVENTOSA (Independent)

12. ROSER VIDAL JUAN

13. JOSÉ LUIS PLA FEO

S1. CRISTINA MARTÍ CANO

S2. JUAN CARLOS VICENT MORENO

S3. CLAUDIA CARMONA BRUÑA

S4. PEPE VAYÀ HERRERO

S5. NIEVES BELDA PÉREZ

No hay comentarios

Dejar respuesta