El president de la Generalitat, Ximo Puig, visita la Fira d’Agost de Xàtiva

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat la Fira d’Agost de Xàtiva, un espai de convivència que, tal com ha destacat, és un «exponent claríssim» de la recuperació de la normalitat després dels durs moments viscuts durant els més de dos anys de pandèmia de COVID-19.

El responsable del Consell ha destacat que la Fira de Xàtiva, és «una de les tradicions més importants de la Comunitat Valenciana». «És comerç, intercanvi, però, sobretot, convivència, arrels, identitat», ha assegurat durant el recorregut, en el qual ha estat acompanyat de la consellera de Política Territorial, Rebeca Torró, i de l’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà.

Per al president, aquesta fira simbolitza a més el «retrobament», i les «ganes de recuperar el perdut», per la qual cosa ha agraït als seus organitzadors l’esforç que realitzen per a mantindre viva aquesta cita tradicional.

Puig ha subratllat també que la Generalitat ha invertit més de 60 milions d’euros a Xàtiva, «que mereix un tractament extraordinari perquè és una ciutat extraordinària».

El cap del Consell ha al·ludit a més a les importants actuacions en marxa, com el Centre de Salut o el Palau de Justícia, així com a les infraestructures escolars incloses dins del pla Edificant o a iniciatives com la Via Verda La Costera-La Ribera.

Ha expressat en aquest sentit la seua voluntat de donar la «màxima cobertura» al projecte de ciutat que lidera el municipi i que ajuda al «renaixement» de La Costera i de les comarques que l’envolten.

No hay comentarios

Dejar respuesta