El PP de Xàtiva pregunta a Cerdà per què s’oposa a la Llei de la Llibertat Educativa

• El portaveu del PP defensa que “la Llei de Llibertat Educativa preguntarà a pares i mares en quina llengua volen que estudien els seus fills i se’ls dona opció de triar centre educatiu amb la implantació del districte únic”.

• Marcos Sanchis indica que “s’ofereixen majors garanties, per exemple, per a poder obtindre un títol oficial de valencià i s’impulsa l’educació gratuïta de zero a tres anys”

• El PP subratlla que “amb la Llei de Concòrdia no es deixa a cap víctima arrere, des de les del 31 al 36, les de la guerra civil i la dictadura, les d’ETA o les d’altres grups criminals com el FRAP o els GRAPO”

El portaveu del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha preguntat a l’alcalde, Roger Cerdà, “quin problema té amb la llibertat de triar idioma dels pares i mares per a l’educació dels seus fills” i si “té algun problema a reconéixer a totes les víctimes de la violència com les del terrorisme d’ETA”.
En el ple de hui el grup municipal popular ha posat en valor les lleis que el govern de Carlos Mazón des de la Generalitat Valenciana, com la Llei de Llibertat Educativa i la Llei de Concòrdia, que “han trobat una oposició per part del PSOE de Roger Cerdà que només s’entén des del més profund del sectarisme”.


Xàtiva 24-04-2024.-El portaveu del PP de Xàtiva ha indicat que “en el PP complim amb el nostre programa electoral i aquestes lleis estaven entre les nostres promeses que van avalar la immensa majoria de ciutadans en les urnes”. “Nosaltres no som com el PSOE que un dia diu una cosa i al següent la contrària i ens pren el pèl dient que canvia d’opinió, ací som seriosos i complim”, ha subratllat.
Marcos Sanchis ha defensat que la Llei de Llibertat Educativa “és una reivindicació dels pares i mares als quals se li preguntarà i escoltarà en quina llengua volen que estudien els seus fills i se’ls dona a més major llibertat per a triar centre educatiu amb la implantació del districte únic”.
Així mateix, el portaveu del PP ha defensat que “les lleis del PSOE i Compromís només han suposat un retrocés en l’ús del valencià” mentre que la Llei de Llibertat Educativa “aposta per la promoció del valencià enfront de la imposició i ofereix majors garanties, per exemple, per a poder obtindre un títol oficial de valencià, ja que si es cursa valencià en batxillerat s’accedirà a un B2 i per exemple qui tinga més d’un 7 podrà optar a un C1”.

Marcos Sanchis ha sostingut que a més “el govern del PP de Carlos Mazón impulsa l’educació gratuïta de zero a tres anys, complint així un altre dels nostres compromisos electorals i facilitant als pares i mares la conciliació familiar i l’accés a una escola infantil”.

El portaveu del PP també s’ha referit a la Llei de Concòrdia indicant que “per primera en la Comunitat Valenciana es reconeixerà a totes les víctimes de violència, des de 1931 fins als nostres dies, incloent-se les víctimes d’ETA o d’altres tipus de terrorisme com el gihadista”.
“Amb la Llei de Concòrdia no es deixa a cap víctima arrere, des de les del 31 al 36, les de la guerra civil i la dictadura, les d’ETA o les d’altres grups criminals com el FRAP o els GRAPO, per això, el PSOE ha d’explicar quin problema té amb això i per què tergiversa una llei que és per a absolutament la reconciliació i la unió social de qui haja patit violència més enllà d’ideologies”.

El portaveu del PP ha conclòs, per tant, que “mentre el govern socialista està en debats estèrils es perden subvencions i els clubs esportius no cobren les subvencions”.

No hay comentarios

Dejar respuesta