El Ple rendeix homenatge a dos mestres jubilats a la Llosa de ranes

La corporació municipal de la Llosa de Ranes va aprofitar el ple celebrat el dijous 26 de gener per fer un reconeixement públic a dos mestres del CEIP Crist del Miracle que es van jubilar en 2022, després de molts anys dedicats a l’educació en el nostre poble.

Els homenatjats ahir van ser Vicenta López Bataller, mestra del CEIP des de fa més de vint anys, i Rafael Castelló Soriano, qui ha estat més de quinze anys com a docent al col·legi de la Llosa de Ranes.

Abans que començara el primer ple ordinari d’enguany, l’alcalde Evarist Aznar, en nom de tota la corporació municipal, els va dedicar unes paraules d’agraïment per la seua llavor d’educació durant aquests anys que han estat de mestres al CEIP Crist del Miracle. A continuació se’ls va fer entrega als dos homenatjats d’un socarrat amb l’escut del municipi.

Amb aquest reconeixement, l’ajuntament vol destacar el treball que fan els metres i la seua contribució en educar i formar als xiquets de la Llosa de Ranes. Des de l’ajuntament s’agraeix la tasca d’aquests dos docents que han sigut un gran suport tant per als alumnes com per als pares i mares.

A l’acte van assistir els membres de la corporació municipal, familiars i amics dels dos homenatjats, que es van sumar així a aquest merescut reconeixement.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × 5 =