El Pacte Costera-Canal ressalta el paper de les dones emprenedores en el medi rural

El Ecomuseo de Bicorp va acollir la vesprada d’ahir dimarts, la II Jornada de la Dona Emprenedora en la qual, dones empresàries de les comarques de La Costera i La Canal de Navarrés, van comptar la seua experiència al públic present posant en relleu el seu paper en la presa de decisió alhora de crear la seua pròpia empresa.

EL vicepresident de la Mancomunitat La Costera-Canal, Roberto Granero, i la presidenta de la Mancomunitat de La Canal de Navarrés, Carolina Mas, es van encarregar de la inauguració. Tots dos, van posar en valor el paper de la dona emprenedora en el medi rural, i el benefici que suposa en el teixit empresarial del territori.

En concret, es va comptar amb els testimoniatges de quatre dones empresàries que han emprés el seu negoci en aquest últim any amb l’assessorament del Pacte, bé empreses de recent creació o que han ampliat el seu model de negoci per a adaptar-se al mercat.

Des que el Pacte va crear el servei d’assessorament empresarial, s’han atés un total de 42 dones, amb edats compreses entre els 30 i els 45 anys. D’aquestes, el 36% han portat a terme el seu projecte donant-se d’alta com a persones autònomes. La majoria d’elles en el sector serveis.

La clausura de l’acte va ser a càrrec de Nuria Mengual, regidora de l’Ajuntament De Bicorp, i alcaldessa en funcions.

Aquesta actuació forma part del projecte experimental “Treballem a La Costera-Canal” subvencionat per Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social dins del programa “Avalem Territori”.

No hay comentarios

Dejar respuesta