El Pacte Costera-Canal organitza una jornada formativa sobre emprenedoria

• La jornada, amb una duració 1’5h, serà impartida per personal tècnic d’AESAL-CV, organització empresarial que representa i fa costat a les societats laborals i empreses participades de la Comunitat Valenciana.

El Pacte Territorial Costera-Canal ha organitzat, per a dimecres que ve 23 de juny, una jornada formativa dirigida a persones emprenedores d’aproximadament una hora i mitja de duració.
Sota el títol “Emprendre amb societats laborals per a una ocupació estable i de qualitat”, el personal tècnic de AESAL CV expert en emprenedoria, impartirà aquest taller que tindrà lloc en el saló de plenaris de l’entitat supramunicipal.

La finalitat de la jornada formativa proposada sobre societats laborals és, capacitar als qui assistisquen en matèria d’autoocupació col·lectiva; especialment en les normes que regeixen la constitució i posada en marxa d’una societat laboral, les condicions que han de complir les persones emprenedores, com són la motivació, capacitat tècnica per a desenvolupar el projecte empresarial, condicions per a accedir a ajudes, viabilitat econòmica i planificació financera. Tot això com a elements de la necessària cultura emprenedora per a accedir amb èxit al mercat laboral i crear la seua pròpia ocupació.

La presidenta del Pacte Mª José Tortosa ha recalcat que “amb aquesta mena d’iniciatives volem posar al servei de les persones que tenen una idea de negoci, una bateria d’eines per a dinamitzar l’emprenedoria al territori”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × dos =