El nou centre de dia comarcal comptarà amb una inversió de vora 3 milions €

L’arribada del bus urbà i un nou parc infantil de gran format centren les propostes socialistes per a l’Hort de Mora

Xàtiva, 22 de maig de 2023-. Aquesta vesprada, la campanya del PSPV-PSOE ha arribat al barri de l’Hort de Mora. Com d’habitud, el candidat Roger Cerdà i altres persones representants de la candidatura socialista han recorregut els carrers del barri per a fer arribar les seues propostes electorals a les veïnes i veïns. Posteriorment, al voltant de les 20 hores, ha tingut lloc un petit míting a la plaça de l’Hort de Mora, amb intervencions del mateix Roger Cerdà, de la secretària general Xelo Angulo, de la candidata Mª Carmen Jachán i del candidat Pedro Aldavero.

De les principals propostes que han eixit a la palestra durant l’acte de hui destaquen tres: la construcció del nou centre de dia comarcal al carrer Forn del Vidre, l’arribada de les noves línies del bus urbà a l’Hort de Mora i la instal·lació d’un parc infantil de gran format al carrer Montesa.

El nou centre de dia comarcal per a persones amb diversitat funcional ja compta amb la delegació de competències per part de la Generalitat Valenciana, amb una inversió prevista de vora 3 milions €. El centre donarà servei a quaranta persones i estarà dotat amb psicòleg/a, fisioterapeuta i un equip de cuidadors i cuidadores. Tindrà més de 1.000 m², amb gimnàs, piscina per a tractaments de rehabilitació, diversos espais per a tallers i serveis, banys adaptats, despatxos, vestuaris, sala de juntes i menjador, tot perfectament adaptat per a les persones usuàries.

El nou servei de bus urbà compta amb una nova parada a la plaça Xerea, junt a la plaça Hort de Mora. Baixen els preus dels bitllets un 30%, passant a costar 1 € el general, 0’85 € per a les persones jubilades i gratis per a xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys. Tindrà un servei regular de dilluns a divendres de matí, que arriba fins l’hospital Lluís Alcanyís, amb una quinzena de parades per la ciutat. Divendres, dissabtes i vespres de festius de vesprada, hi haurà una altra línia que connectarà amb les àrees esportives i comercials dels polígons.

Pel que fa al parc infantil del carrer Montesa, la proposta dels i les socialistes consisteix en la substitució del parc actual per un de nou, amb jocs de major format i adaptats a la normativa actual sobre seguretat d’instal·lacions infantils.

No hay comentarios

Dejar respuesta