El Museu de les Ciències acull l’Exposició del Ninot del 4 de febrer al 15 de març

El Museu de les Ciències acull del 4 de febrer al 15 de març l’Exposició del Ninot, situada en el saló Arqueries, en la planta baixa de l’edifici. Allí s’exposen els més 750 ninots seleccionats per les diferents comissions falleres, que buscaran guanyar-se els vots del públic visitant per a salvar-se de les flames.

L’horari per a visitar la mostra és de dilluns a dijous de 10.00 a 20.00 hores i divendres, dissabte i diumenge, de 10.00 a 21.00 hores, excepte el 15 de març, que tancarà a les 15.00 hores. El preu de l’entrada és 3 euros adults i 1,5 euros per a xiquets de 4 a 12 anys, majors de 65 anys, persones amb diversitat funcional i portadors de la passada «Amics de la Ciutat» o «Amics de la Ciència». També hi ha una tarifa especial per a grups d’adults de més de 20 persones, de 2 euros per persona.

Promoció entrades

El públic que visite l’Exposició del Ninot podrà beneficiar-se de tarifes especials en la Ciutat de les Arts i les Ciències, de manera que se li aplicarà un preu de 5,70 euros en les entrades del Museu de les Ciències o de l’Hemisfèric. Per a poder accedir a aquesta promoció, que estarà vigent fins al 15 de març, s’ha de mostrar en la taquilla del Museu l’entrada a l’Exposició del Ninot en el moment de la compra.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco + 19 =