El monòleg feminista de Pamela Palenciano ‘No solo duelen los golpes’ arriba a l’Alcúdia de Crespins

Està organitzat per la Regidoria d’Igualtat i serà amb entrada gratuïta el dijous, 18 de novembre, a les 20 hores a la Casa de la Cultura

La monologuista, comunicadora i activista feminista espanyola, Pamela Palenciano, actuarà el dijous, 18 de novembre a les 20 hores a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia de Crespins amb el monòleg «No solo duelen los Golpes». Una reflexió sobre les relacions de parella actual, que pretén acostar al públic un missatge: «l’amor no és com ens el van contar, l’amor no fa mal», com explica la protagonista d’aquesta actuació.

La regidora d’Igualtat, Maite Juan, convida a tots i totes, sobretot a la joventut, a anar a veure l’obra, que serà amb entrada gratuïta, perquè és necessari «escoltar una realitat amb un relat pròxim i autobiogràfic sobre la violència de gènere a través de l’humor i la ironia».

Aquesta activitat està organitzada per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament i s’emmarca dins de la programació que s’està realitzant al llarg d’aquest mes per celebrar el dia 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

No hay comentarios

Dejar respuesta