El Lluís Alcanyís visibilitza i promou la lactància materna fer un reconeixement públic a les mares donants

La Comissió d’Humanització i atenció al naixement i la lactància del Departament de Salut Xàtiva Ontinyent (COHUNALA) organitza hui una Jornada per a visibilitzar i promoure la lactància materna i fer un reconeixement públic a les mares donants de llet materna.

La jornada se celebra en la sala d’actes de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva i comptarà amb l’exposició de les fotografies participants en la quarta edició del concurs fotogràfic “lactància materna, gotes d’amor i vida”.

A l’acte estan invitades totes les mares donants de llet materna així com aquelles que compartixen esta iniciativa de promoció de la lactància. Després de l’acte de benvinguda es farà entrega de premis i diplomes a les participants en el concurs fotogràfic.

L’acte de benvinguda ha estat a càrrec de Vicente Roselló, director mèdic del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Juani Raya directora d’infermeria d’atenció primària i el regidor de Sanitat de l’Ajuntament de Xàtiva Jose Vicente Benavent que és invitat per la Comissió organitzadora com a col·laborador en esta iniciativa junt a la regidoria de Benestar Social.

La Comissió COHUNALA vol amb este acte reconéixer la generositat de les mares donants de llet materna que contribuïx que altres recent nascuts que per diverses circumstàncies tenen impediment per a lactar de la seua pròpia mare, puguen beneficiar-se d’este tipus de lactància.

No hay comentarios

Dejar respuesta