El GastroBar CB Anna segueix de dolç per Nadal


Els Nico Taló lideren la classificació juntament amb el Xeraco BC després d’un nou triomf

El GastroBar La Plaça – CB Anna (sènior masculí) ha prolongat la seua bona ratxa amb un nou triomf, en aquest cas, com a local davant el CB Algemesí (74-61). Malgrat no començar bé la trobada, els anneros van reaccionar per a aconseguir la huitena victòria de la temporada, la cinquena de manera consecutiva, que els permet continuar compartint el lideratge del grup amb el Xeraco BC. Un coliderato amb el qual tancaran 2022, ja que el pròxim compromís de lliga dels de Nico Taló serà el cap de setmana posterior a les festes nadalenques.
Per contra, el Canut Boluda – CB Anna (júnior) va caure derrotat a Gandia per 49-45 malgrat estar prop del triomf fins a l’últim sospir.
L’equip que sí que va aconseguir la victòria el passat cap de setmana va ser el Visasol – CB Anna (cadet), que es va refer de la seua derrota la setmana anterior en imposar-se 57-33 a l’EB L’Olleria.
En categoria infantil, l’Alejandro Ves – CB Anna va tornar a mostrar la seua habitual solvència a Alberic per a emportar-se un folgat triomf (41-63).
En categories de formació, el Congelats Ángela – CB Anna (aleví) va aconseguir un doble triomf com a visitant davant a Énguera (33-39) i Algemesí (52-53). El Itele·c – CB Anna (benjamí) no va poder superar a l’EB L’Olleria en la seua pista (41-38). Finalment, el Cuinar-t CB Anna (prebenjamí) es va esforçar al màxim per a plantar cara un CSA Carcaixent molt superior.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × cinco =