El GastroBar CB Anna es manté al capdavant de la classificació

Els de la Canal de Navarrés superen al NB Alzira en un partit fluix

El GastroBar La Plaça – CB Anna (sènior masculí) segueix en ratxa i, malgrat no fer un bon partit, es va imposar al NB Alzira (57-28) el passat cap de setmana. Les condicions del rival van portar als anneros a jugar massa relaxats, però van acabar traient el partit avant per a seguir com a líders del Grup C de Preferent.
Per part seua, el Canut Boluda – CB Anna (júnior) va perdre el seu partit en L’l’Olleria (63-44). Malgrat competir bé en el tram inicial de la trobada, els de José Ruiz van perdre efectivitat i van acabar veient-se superats pel rival.
El Visasol – CB Anna (cadet) tampoc va poder guanyar aquesta jornada en la pista del CB Genovés (51-38). La intensitat física del rival va decantar el partit en els tres primers quarts. Però, això sí, els anneros van lluitar fins al final per a acostar-se en el marcador.
En categoria infantil, l’Alejandro Ves – CB Anna va tornar a guanyar (3-43) en el seu desplaçament a L’Olleria. Els de Toni Navas van tancar l’acta en la primera part per a seguir amb la seua imponent ratxa de triomfs en aquesta segona fase de la competició.
En categories de base, el Congelats Ángela – CB Anna (Aleví) va perdre per un ajustat 50-48 malgrat disputar el partit amb només un jugador d’edat aleví, ja que la resta van pujar a ajudar des de l’equip benjamí. Precisament, Itele-C – CB Anna (Benjamí) va aconseguir guanyar el seu partit 60-68 a Moixent, demostrant una gran capacitat d’esforç per a disputar dues trobades aquesta jornada.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × cuatro =