El festival “Jazz and Cookin’ se celebra aquest dissabte a Xàtiva

El festival “Jazz and Cookin’ té enguany parada a Xàtiva. Serà aquest dissabte i al Castell de Xàtiva. Durant 12 hores es reunirà en una sola activitat i recinte la successió i fusió de música de jazz i de banda, d’una banda, i experiències gastronòmiques per un altre. Des de l’organització Pablo Correas ha destacat que és una activitat per a qualsevol perfil.

La jornada, que se celebrarà al pati d’armes del Castell de Xàtiva i tindrà entrada gratuïta, s’iniciarà a les 12 hores i es celebrarà ininterrompudament durant un total de dotze hores. Pel que fa als esdeveniments musicals, a les 12:30h actuarà la banda local ACDX Dixie Band mentre que a les 17:30h serà el torn de Pau Ortolá Hammond Trio i tancarà la cita Javier Vercher Grupo (22h). A més a més també es comptarà amb Djs com Giorgio Bonetti (15h) i Falomir Trio (19h). Respecte a les cites culinàries, Francisco Perucho, del restaurant La Talaia del Castell, realitzarà un show cooking a les 12:30 hores mentre que a les 19 hores serà el torn del chef Miguel Ángel Ruiz. També es podran degustar productes locals a les 14:30 i les 20:30 hores.

Cal destacar que degut a l’afluència de gent que s’espera, la carretera del Castell romandrà tancada per als vehicles particulars, pel que s’habilitarà un bus-llançadora amb eixida des del Centre d’Especialitats de l’Espanyoleto, que obrirà el seu pàrquing per a facilitar l’estacionament dels visitants. L’oferta de transport serà ininterrompuda durant tota la jornada per poder gaudir del festival.

No hay comentarios

Dejar respuesta