El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent inicia la vacunació als pacients d’alt risc

Seguint el pla de vacunació, Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha iniciat hui la vacunació dels pacients d’alt risc. Es tracta d’al voltant de 1400 persones amb patologia de risc com a pacients oncològics, malalties cròniques d’alt risc, immunodeprimides i pacients en hemodiàlisis entre altres grups.
El departament ha habilitat un espai a l’Hospital Lluís Alcanyís on se cita de forma ordenada i sense aglomeracions a aquesta part de la població amb patologies d’alt risc.
L’espai preparat compta amb accés independent des del carrer que evita haver d’accedir al centre hospitalari. També compta amb ventilació directa i filtres d’aire a l’interior on s’espera vacunar unes 100 persones per dia en horari matinal programant la seva citació de manera que eviten aglomeracions.
Aquest espai començarà a donar servei dilluns que ve pero hui mateix ja s’està inoculat la vacuna als pacients en hemodiàlisis que acudeixen de forma regular al seu tractament de diàlisi a l’Hospital de Xàtiva. Es tracta dels dos torns de 20 pacients que acull l’hospital en horari de matí i vesprada.

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce − 3 =