A partir del dilluns contínua la vacunació de les persones nascudes en els anys 59 i 60

A partir del dilluns contínua la vacunació de les persones nascudes en els anys 59 i 60 així com la d’aquelles persones de grups anteriors que no van arribar a citar-se en les jornades de vacunació d’aquesta setmana.
A més de Xàtiva, es posa en marxa també el centre de vacunació d’Ontinyent situat a la Sala Gomis i on se citarà a les persones el domicili de les quals estigui situat en : Ontinyent, Bocairent, Agullent, Albaida, Atzeneta d’Albaida, Belgida, Benissoda, Bufali, Carrícola, El Palomar, Alfarrasí, Benissuera, Guadassèquies, Montaverne, L’Olleria, Sempere, Aielo de Malferit i Fontanars dels Alforins.
La resta de poblacions del departament seran citats en el centre de vacunació de Xàtiva situat en el pavelló Francisco Ballester enfront de la Ciutat de l’Esport.
L’horari establert per a aquest grup poblacional i aquests centres serà de matí i tarda el dilluns 19 i el dimarts 20 d’abril
Aquests dos centres de vacunació del departament acolliran també la citació ordinària de persones d’entre 70 i 79 anys que puguen estar pendents de vacunació per qualsevol causa.
Cal tenir en compte que les persones són citades mitjançant un SMS al seu móbil o telefónicament des del seu centre de salut aquelles persones de més de 70 anys i no ha d’acudir qui no tinga citació.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro + 1 =