El Departament de Salut estudia ja quantes places d’especialista poden acollir-se al decret que incentiva la difícil cobertura

• Diverses especialitats poden optar a veure cobertes les seues vacants quan entre en vigor la norma

• La dispersió geogràfica de Xàtiva-Ontinyent dificulta que molts especialistes ho trien per a treballar

L’equip directiu del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent està estudiant ja quantes places de la seua plantilla d’especialistes podran acollir-se al nou decret que va anunciar el dilluns la Consellera, Ana Barceló i que ve a pal·liar la dificultat existent de donar cobertura a algunes places de facultatiu especialista.

La normativa comportarà una sèrie d’incentius com la reducció del temps de permanència necessari per a la progressió en la carrera professional, avantatges de puntuació en els processos de selecció i en la productivitat variable i prioritat per a accedir a activitats formatives i d’investigació.

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent és un dels més afectats en l’actualitat per la dificultat de cobrir places d’especialistes que opten abans per centres de la capital que per hospitals comarcals.

Amb aquesta nova mesura, el Departament creu que serà més atractiu per als especialistes triar els nostres hospitals en poder beneficiar-se de beneficis que revertisquen en la seua millora professional.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete − doce =