El Departament de Salut col·labora amb “Gent de la Consolació” amb una campanya de recollida d’aliments

Per iniciativa del Departament de Salut Xàtiva Ontinyent la gerent Margarita Llaudes s’ha reunit amb la presidenta i la tresorera del col•lectiu “Gent de la Consolació” de Xàtiva, Merxe Climent i Lolita Benet.

El Departament de Salut Xàtiva Ontinyent va a promoure la solidaritat amb els més necessitats mitjançant la cooperación amb «Gent de la Consolació». Així ha organitzat una campanya de recollida d’aliments que es fará a l’Hospital Lluís Alcanyís i el Centre d’Especialitats l’Espanyoleto de Xàtiva.

A partir del pròxim 25 de novembre i per espai d’un mes, se situaran contenidors perquè persones usuàries i professionals puguen dipositar aliments que es lliuraran després al col•lectiu Gent de la Consolació per al seu repartiment entre les famílies més necessitades.

Els aliments que poden donar-se i demandats per aquest col#lectiu són fonamentalmente aliments envasats i de primera necessitat així com productes de higiene personal que són d’una especial necessitat també.

Gent de la Consolació atén mensualment les necessitats alimentàries bàsiques de 180 famílies aproximadament, reparteix diàriament més de 60 menjars i dóna suport escolar a més de 25 nenes i nens. A més recull, recicla i distribueix entre les famílies més necessitades joguines i roba. També compta amb un mercadet setmanal de segona mà la recaptació del qual serveix per a la seua acció social que també inclou la gestió d’un hort social amb quaranta petites parcel•les on es conrea productes agrícoles que es distribueixen igualment entre aquells que més ho necessiten.

El Departament de Salux Xàtiva Ontinyent ha volgut col•laborar amb aquesta labor social del col•lectiu compost per poc més de 25 persones jubilades com a voluntaris.
Aiximateix des del Departament s’ha demanat la cooperación i col•laboració amb aquesta entitat a professionals de la sanitat i persones usuàries dels centres sanitaris.

No hay comentarios

Dejar respuesta