El CSIF lamenta que es pinte la comissaria de Xàtiva amb treballadors i usuaris dins

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha advertit que les dependències de la Comissaria de Xàtiva estan sent pintades durant aquests dies amb treballadors i usuaris en el seu interior. La central sindical destaca “les fortes olors i mal de cap que genera” i reclama a prefectura que aquest tipus d’actuacions es duguen a terme fora de l’horari laboral. També demana a Inspecció de Treball que analitze la falta de mesures preventives.

El sindicat explica que desenes d’usuaris acudeixen cada dia a tramitar documentació, com a DNI o passaport, o denúncies. De la mateixa manera, indica que entre treballadors i usuaris, unes 60 persones comparteixen l’espai de l’oficina de documentació i es veuen afectades per les fortes olors.

CSIF assenyala que no ha existit informació prèvia als treballadors ni se’ls ha preguntat si algun pateixen problemes de salut o asma.

El sindicat considera que deuria haver existit més planificació i informació, i reclama que aquestes actuacions en comissaries es realitzen quan estan buides.

Per tot açò la central sindical vol que Inspecció de Treball es persone en les instal·lacions i que valore si s’han adoptat totes les mesures preventives necessàries.

No hay comentarios

Dejar respuesta