Javier Soriano, seleccionat per participar en el campionat d’Espanya de Kilómetro Vertical

El corredor de Trail de la Font de la Figuera i membre del reconegut equip Like Sport Lurbel, és un dels 5 seleccionats de tota la Comunitat Valenciana en la modalitat Sènior Masculí que competiran a Fuente Dé (Cantàbria).

Fa uns dies, el seleccionador FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana), Àngel Font, anunciava els noms de les i els valencians seleccionats per córrer en el pròxim Campionat d’Espanya de Kilómetro Vertical. Una llista que compta amb representació fontina, ja que entre els noms es troba el del corredor de Trail de la Font i membre de Like Sport Lurbel, Javier Soriano.

Javier afirma que la notícia «el va agafar per sorpresa, encara que la encaixa amb molta alegria i il·lusió i, sobretot, ganes». En la seua categoria, sènior masculí, ha estat escollit juntament amb altres 4 en tota la Comunitat Valenciana (en total són 16 corredores i corredors valencians: 10 absoluts, 3 cadets i 3 juniors).

La prova tindrà lloc el proper 19 de juny a Fuente Dé, Cantàbria, i comptarà amb 970 metres de desnivell en només 2.6 km de recorregut, amb un pendent mitjà d’entre el 20% i el 30%.


En Castellá

Javier Soriano, seleccionado para participar en el próximo campeonato de España de Kilómetro Vertical

• El corredor de Trail de La Font de la Figuera y miembro del reconocido equipo Like Sport Lurbel, es uno de los 5 seleccionados de toda la Comunitat Valenciana en la modalidad Senior Masculino que competirán en Fuente Dé (Cantabria).

Hace unos días, el seleccionador FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana), Ángel Font, anunciaba los nombres de las y los valencianos seleccionados para correr en el próximo Campeonato de España de Kilómetro Vertical. Una lista que cuenta con representación fontiguerense, ya que entre los nombres se encuentra el del corredor de Trail de La Font y miembro de Like Sport Lurbel, Javier Soriano.

Javier afirma que la noticia “le pilló por sorpresa, aunque la encaja con mucha alegría e ilusión y, sobre todo, ganas”. En su categoría, senior masculino, ha sido escogido junto con otros 4 en toda la Comunitat Valenciana (en total son 16 corredoras y corredores valencianos: 10 absolutos, 3 cadetes y 3 juniors).

La prueba tendrá lugar el próximo 19 de junio en Fuente Dé, Cantabria, y contarà con 970 metros de desnivell en apenas 2.6 km de recorrido, con una pendiente media de entre el 20 % y el 30 %.

No hay comentarios

Dejar respuesta