El Consorci de Bombers i l’Ajuntament de Xàtiva negocien crear un centre de formació en l’antic edifici de l’escorxador

El president del Consorci Provincial de Bombers de València, Josep Bort, assegura que serà un centre de referència
El Consorci Provincial de Bombers de València i l’Ajuntament de Xàtiva estan en negociacions perquè l’antic edifici de l’escorxador albergue en un futur, no massa llunyà, un centre de formació de bombers que donaria servei a tota la província de València.

L’actuació de reforma de l’edifici per adequar-lo a aquest nou ús es durà a terme mitjançant un taller d’ocupació anomenat “L’escorxador viu”, que sol·licitarà la Mancomunitat La Costera-Canal, a petició del mateix Consistori.

Precisament, el passat divendres 10 de gener, va tenir lloc una reunió a l’Ajuntament per abordar aquesta inversió. A la reunió, van assistir l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, la regidora de Seguretat Ciutadana, Mariola Sanchis i el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente. Per part del Consorci Provincial de Bombers de València, van participar el seu gerent, José Manuel Ballester, i l’Inspector en Cap, José Miguel Basset.

Per la seua banda, el president del Consorci Provincial de Bombers de València, Josep Bort, ha assenyalat que “poder crear un nou centre de formació de bombers per al Consorci, a les comarques valencianes, és una gran oportunitat que hem d’aprofitar”.
Així mateix, ha ressaltat que “amb la qualitat de professionals que comptem, estem segurs que no tardarà massa en ser un centre de referència en la matèria”.

A més, ha remarcat que “la col·laboració entre les administracions públiques ha de ser una exigència que ens hem d’imposar per qüestió de responsabilitat, i per tal d’optimitzar recursos i fer una gestió més eficient dels mateixos”. En aquest, ha subratllat, “hem de dir que la predisposició de l’Ajuntament de Xàtiva per acollir el projecte ha estat immillorable”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

seis + 7 =