El Consorci de Bombers i el Fons Valencià signen un conveni de col·laboració Internacional

Els objectius d’aquest memoràndum són la creació d’una Comissió de Seguiment específica entre el Fons i el Consorci amb un reglament de funcionament, definir un equip de suport per a les assistències tècniques a terreny, fer el seguiment del mateix durant la seua missió de treball i establir un marc de coordinació amb les institucions locals, provincials i/o nacionals amb les quals s’acorden accions conjuntes.

conveni-fons-bomberos-2-diaridigital.esEl Consorci Provincial de Bombers de València i el Fons Valencià per la Solidaritat, han signat aquest matí un Memoràndum d’Enteniment al Parc de Bombers de Xàtiva. A l’acte han assistit el President del Consorci de Bombers i Diputat de Medi Ambient, Josep Bort; el Gerent del Consorci de Bombers de València, Jose Manuel Ballester; el Cap del Parc de Bombers de Xàtiva, Moisés Belloch; el Caporal del Grup Especial de Rescat d’Altura i formador en assistència tècnica a l’Equador, Gerard Vila i per part del Fons, la Presidenta i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Xàtiva, Xelo Angulo, el Gerent, Esteve Ordiñana i la Tècnica de Cooperació Internacional, Camilla Miraudo.

conveni-fons-bomberos-1-diaridigital.esLes dos entitats acorden cooperar en àrees d’activitat com ara la col•laboració i intercanvi amb cossos de bombers de països socis del Fons o fent seguiments de les assistències tècniques sobre terreny per part del Consorci Provincial de Bombers de València, entre d’altres.

“Aquesta signatura suposa un pas endavant en la nostra ferma aposta per establir sinergies i coordinar-nos amb la resta d’administracions. Amb aquest fet afavorim l’acció conjunta entre dos entitats publiques per col·laborar amb cossos de bombers de països menys desenvolupats, i té com objectiu mostrar a aquestes comunitats la operativa i la formació del CPBV”, afirma el president del Consorci, Josep Bort.

conveni-fons-bomberos-3-diaridigital.esTambé està prevista una actuació coordinada entre les institucions i entre els actors implicats a terreny per al compliment de les assistències tècniques proposades. En aquest sentit, la Presidenta del Fons, Xelo Angulo, ha desitjat que “aquesta col•laboració siga una ferramenta d’intercanvi tècnic i personal entre bombers, i que puga repercutir-se en beneficis i bones practiques per a les nostres ciutats, com a llocs més tolerants i segurs per a totes i tots“.

No hay comentarios

Dejar respuesta